Prullenbakken in de keuken

Iedereen heeft natuurlijk een aantal afvalbakken in huis. Maar heb je er wel eens over nagedacht welke soorten er allemaal zijn? Dit zijn er namelijk een hele hoop. Maak het jezelf dus makkelijk en kies een functionele en stijlvolle prullenbak! Wij hebben een aantal verschillende soorten onder elkaar gezet.

De pedaalemmer

Een van de meest populaire afvalbakken is waarschijnlijk de pedaalemmer. Vooral in de keuken is deze erg handig. Je bent hier vaak druk met van alles en nog wat. Je komt handen te kort in de keuken. Dan is het wel zo handig als je met je voet de prullenbak kan openen om je afval weg te gooien. Een groot voordeel, je kunt een nieuwe pedaalemmer online kopen, er is meer dan genoeg keuze.

Inbouwprullenbak

Veel mensen kiezen voor een inbouw prullenbak voor in je keukenkastje. Sommige mensen vinden een prullenbak namelijk lelijk staan in de keuken. Door te kiezen voor een model dat is ingebouwd in je keukenkastje heb je heir geen last meer van. Daarnaast bespaart het ook nog eens ruimte in je keuken!

Duo afvalbakken

Tegenwoordig moeten we in steeds meer plaatsen in Nederland ons afval scheiden. Het is dan wel zo handig als je hier de ruimte voor hebt. Met een duo afvalbak is dit ontzettend makkelijk. Je hebt verschillende vakken, voor verschillende soorten afval. Hierdoor is het scheiden van afval niet langer een gedoe, maar juist erg simpel!

Afvalbak met sensor

Net zoals dat je tegenwoordig de achterklep van je auto open kunt doen via een sensor, is dit ook mogelijk bij je prullenbak. Het is eigenlijk een soort next level pedaalemmer. Het is ontzettend handig voor wanneer je je handen vol hebt. Zorg er wel voor dat je een goed model en merk kiest, het is namelijk erg vervelend als de sensor niet helemaal goed werkt.