Voorbeeldmenu's privé chefs

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie voor je volgende etentje? Wat dacht je van het inhuren van een privé chef? Een verfijnd diner aan huis zonder stress van uren in de keuken doorbrengen, dat klinkt toch heerlijk! In dit blog delen we de heerlijkste voorbeeldmenu’s van privé chefs met je. En wie weet wordt een van deze menu’s binnenkort wel in jouw keuken bereid door een thuiskok.

Is een thuiskok iets voor mij?

Ja! Een thuiskok is voor iedereen. Van intieme diners voor twee tot uitgebreide feesten voor een grote groep, thuiskoks toveren de meest uiteenlopende gerechten op tafel.  Laat je verrassen door de diversiteit aan smaken en stijlen, en ontdek hoe je jouw gasten (en jezelf!) kunt verwennen met een unieke culinaire ervaring. Hieronder delen we twee voorbeeldmenu’s. Zo krijg je een idee van wat er mogelijk is, en leer je ook de mensen kennen die met passie en vakmanschap de heerlijkste maaltijden bereiden.

Een elegante Mediterraanse maaltijd door chef Barbara Van Oosterwijk

Met een Franse moeder en een Nederlandse vader is chef Barbara Van Oosterwijk opgegroeid met lekker en goed eten. Haar keuken is dan ook een mix van klassieke Franse en moderne Nederlandse seizoensgebonden gerechten met de nodige mediterrane invloeden. Ze kookt intuïtief en besteedt veel aandacht en tijd aan de bereiding. Dat proef je. Barbara is zich bewust van de sfeer om haar heen, waardoor zij makkelijk kan inspelen op wat er nodig is. De klant hoeft zich nergens zorgen over te maken en kan volledig genieten van het moment in zijn eigen omgeving. En dit tovert zij dan bijvoorbeeld op tafel:

Gegrilde octopus met antiboise en aubergine

Heerlijke gegrilde octopus geserveerd met een rijke Antiboise saus en geroosterde aubergine.

Courgette carpaccio met dragon en ricotta

Delicaat courgette carpaccio met dragon, ricotta, gefrituurde kappertjes, gazpacho sorbet en pijnboompitten.

Eendenborstfilet met salsa verde en tomaat provençale

Succulente eendenborstfilet met salsa verde, Provençaalse tomaat en aardappeltjes.

Citroen-kardemom panna cotta met frambozencoulis

Romige panna cotta op smaak gebracht met citroen en kardemom, afgewerkt met frambozencoulis en pistachenoten.

Een gedurfde fusion verrukking door chef Divmino Pinas

Divmino Pinas is een gepassioneerde sushi chef met een culinaire ervaring uit het buitenland. Door de jaren heen heeft hij zich gespecialiseerd in de Aziatische keuken. De betoverende Japanse keuken heeft vooral zijn hart gestolen. Zijn passie ligt in het creëren van smaakvolle gerechten. En om het feest compleet te maken, zorgt Divmino voor een smaakpapillen betoverend wijnarrangement. Op een culinaire reis met Divmino krijg je bijvoorbeeld geserveerd:

Pani puri – Baeri kaviaar

Krokante pani puri gevuld met luxe Baeri kaviaar voor een explosie van smaak en textuur.

Nieuwe stijl beef tataki

Geniet van malse beef tataki met een mengsel van sesam ponzu, curry crunch en Koreaanse saus.

Sushi trio

Een selectie van sushi met spicy tuna, teriyaki zalm en krokante dragon tempura.

Koreaanse steak

Koreaanse stijl steak geserveerd met teriyaki bimi, gepofte knol crème en rijke shiitake jus.

Verrassingsdessert

Sluit je maaltijd af met een verrassingsdessert dat een zoete en onverwachte finale belooft.

Klaar voor het menu van jouw dromen?

Hebben de menu’s van Barbara en Divmino jou al overtuigd? Of wil je liever nog even verder kijken? Er zijn nog veel meer heerlijke voorbeeldmenu’s. En het leuke is dat je elk menu helemaal naar je eigen smaak kunt afstemmen samen met de thuiskok. Dus, waar wacht je nog op? Boek een thuiskok!