Unieke kerstcadeaus medewerkers

Door Corona was 2020 een roerig jaar. Voor heel veel werknemers betekende het dat ze van de een op de andere dag maanden moesten gaan thuiswerken. Een situatie waar niet iedereen bekend mee was en ook niet voor iedereen makkelijk was. Toch heeft iedereen er het beste van geprobeerd te maken. En dat mag beloond worden! Waar sommige bedrijven misschien in zwaar weer zitten en juiste op kosten willen besparen, is het raadzaam om op één soort kosten in elk geval niet te besparen en dat zijn de kerstpakketten. Het jaarlijkse kerstpakket is namelijk niet alleen een pakket vol verrassende producten, het drukt ook de waardering naar de werknemers uit. Wil jij een uniek kerstcadeau voor je medewerkers, maar ben je nog op zoek naar wat inspiratie? Wij geven je drie tips!

Het digitale borrelpakket

De Zoom of Team meeting is de vervanger geworden voor de offline vergaderingen. En ook de offline borrels mogen niet meer doorgaan. Tijd dus voor de digitale borrel. Vaak is het echter lastig om een leuke sfeer te creëren tijdens een digitale borrel. Daar is nu echter wat op gevonden! Je kunt namelijk een kant-en-klaar borrelpakket bestellen voor je medewerkers dat meer is dan alleen wat versnaperingen.  Deze borrelbox heeft namelijk ook gratis entertainment! Er zijn een aantal leuke variaties bedacht van werkgerelateerde spellen die je makkelijk online kunt doen en die je digitale borrel geheid sfeer geven!

Gepersonaliseerd cadeau

Een kerstpakket met allemaal levensmiddelen is leuk, maar het is wel voor iedereen hetzelfde. Leuker is om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Bijvoorbeeld het laten bedrukken van artikelen met een eigen tekst. Zo kun je ervoor kiezen om een heerlijke wijn uit te zoeken met een gepersonaliseerd etiket of een bedrukte wijndoos. Ook een koffiemok of theeglazen met gepersonaliseerde tekst doen het goed op de thuiswerkplek. Op die manier maak je het allemaal net wat persoonlijker en laat je net wat meer waardering zien.

Fotopuzzel

Een ander ‘anders dan anders’ kerstcadeau is de fotopuzzel. Tijdens de lockdown periodes is puzzelen weer helemaal hot geworden en wat is er nu leuker dan je eigen puzzel? Een fotopuzzel is een puzzel van bijvoorbeeld 500 of 1000 stukjes waar de afbeelding een zelf aan te leveren foto is. Dit kan een ontwerp zijn rondom je bedrijf, maar je kunt ook voor elk team een eigen foto aanleveren. Niet alleen een leuk aandenken aan het werk, dit unieke kerstcadeau zorgt ook nog eens voor uren puzzelplezier.