thuis genieten bestel een high tea of lunch

Heb je wat te vieren, of wil je gezellig genieten van een lunch of high tea met vrienden of familie? Laat een heerlijke lunch of high tea thuis bezorgen. Je geniet van heerlijke hapjes en verse drankjes. Je hebt keuze uit de leukste high tea locaties en een ruim assortiment aan broodjes en salades!

Lunch bestellen

Zin om gezellig te lunchen met familie, vrienden of gezellig met je collega’s? Denk eens aan het gemak om heerlijke broodjes te laten bezorgen! Je kunt kiezen uit verschillende broodjes en heerlijke gezonde salades. Van basic broodjes, zoals een broodje kaas tot luxe broodjes, als een broodje caprese of carpaccio. Lunchen is niet alleen gezellig, het zorgt er ook voor dat je vol energie de dag kan voortzetten. Of je nu kiest voor vlees, vis of kaas of voor vegetarisch, vegan of glutenvrij, je hebt altijd keuze uit een breed assortiment belegde broodjes en salades!

Groepslunch

Ben je samen met een grote groep, bijvoorbeeld tijdens een vergadering of een bijeenkomst? Bestel dan makkelijk en snel een groepslunch. Een groot voordeel, je hoeft zelf niet na te denken wat je gaat maken. Je hebt keuze uit belegde bolletjes met een mix van jonge en oude kaas, ham, kipfilet, salami en ei. Of een luxe groepslunch met een selectie van 10 favoriete rijkelijk belegde broodjes als filet americain, vegan, gezond, Mexicaanse kip, tonijn salade, carpaccio of zalm. Je weet zeker dat iedereen kan genieten van een heerlijk broodje naar keuze!

High tea thuis bezorgen

Heb je wat te vieren, wil je iemand verrassen of plan je een gezellige middag met vrienden of vriendinnen plannen? Denk dan eens aan een leuke high tea bij een leuk restaurant! Je hebt keuze uit verschillende locaties met ieder een eigen sfeertje en heerlijke zoete en hartige hapjes. Kijk welke locaties er bij jou in de buurt zijn en reserveer makkelijk en snel. Je bent gegarandeerd van een tafel vol lekkere hapjes en verschillende thee smaken. Je bent geheel ontzorgt, zo kan je optimaal genieten en echt even tijd voor elkaar nemen.

Cadeaubon

Wil je jouw lieve moeder, vriendin, collega of vriend verrassen met een uniek en super leuk cadeau? Geef een high tea cadeaubon! De ontvanger heeft keuze uit veel locaties met verschillende assortimenten. Plan samen een gezellig dagje uit of bestel een heerlijke high tea voor thuis.

Waarom bestellen?

Bestellen is niet alleen makkelijk en snel, je kan ook echt even samen genieten. Je hoeft niet in de keuken te staan om alles te bereiden en alles weer af te ruimen. Jouw bestelling wordt bezorgd door lokale cateraars of favoriete locatie naar keuze.  Of je nu heerlijk in de tuin of gezellig aan de keukentafel wilt genieten, met jouw bestelde lunch of high tea wordt het pas echt een feestje!