geef evenementen extra sfeer

Als je in opdracht voor je werkgever of een externe opdrachtgever een evenement moet organiseren, dan wil je dit tot in de puntjes regelen. Niet alleen wil je ervoor zorgen dat je opdrachtgever een geweldig evenement krijgt, je wilt vooral dat de bezoekers van het evenement met een goed gevoel naar huis gaan. In dit blog geven we je vier tips hoe je de sfeer op een evenement kunt verhogen.

Lekkere koffie

Koffie is een van de belangrijkste levensmiddelen voor Nederlands. Is de koffie op je evenement slecht? Dan wordt hier zeker over geklaagd. Is de koffie middelmatig? Dan heeft niemand het er over. Maar serveer je echt lekkere koffie, dan is dit de ijsbreker voor elk gesprek. Zorg dus voor echt lekkere koffie op je event. Dit doe je door speciale barista’s in te huren en te werken met bonenkoffie. Versie koffie die door professionals gezet wordt steelt vast en zeker de show!

Kies voor een mooi servies

Als je lekker eten en drinken op je evenement gaat organiseren, dan hoort hier ook een goed servies bij. Je kunt ervoor kiezen om van de eventuele cateringpartij het servies af te nemen, maar als je alles zelf in de hand houdt dan kun je ook servies los huren. Een andere oplossing is het kiezen voor een wegwerpservies. Tegenwoordig zijn er hele mooie kunststof glazen waarbij de prijs niet veel verschilt dan wanneer je een servies huurt.

Gebruik een ijsfontein

Je kent ze misschien wel van een verjaardagsfeest in de kroeg of club; de ijsfontein! Je steekt de ijsfontein aan en je hebt 30 tot 60 seconde een knallende ijsfontein. Helemaal leuk is als je kiest voor een ijsfontein voor bottle service, waarbij je de ijsfontein in een fles kunt vastmaken. Bijvoorbeeld voor het uitserveren van de drank of ter decoratie bij de aankondiging van een spreker.

Zorg voor een aandenken

Eigenlijk kun je geen evenement meer organiseren zonder mensen ook iets mee naar huis te geven. Vaak belandt dit echter thuis in de prullenbak of wordt dit weggeven aan iemand anders. Zorg daarom voor een persoonlijk aandenken! Een persoonlijk aandenken dat makkelijk mee te geven is en niet te veel geld kost, is de polaroidfoto. De photo boots zijn dan ook de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen. Even snel een kiekje maken samen of alleen dat je daarna mee naar huis kunt nemen en een plekje op de koelkast krijgt of in de agenda op kantoor terecht komt.